Idézet a SalátaMagazin oldalról:

"Máday Norbert a legnagyobb hazai Wing Tsun szövetség vezetője kérte fel nemrég Fankát, hogy írjon egy dalt a Kung Fu-ról, ha már amúgy  is jár az edzésekre, hiszen így valóban hiteles lehet a szöveg. A dal elkészült és annyira tetszett a szövetség tagjainak, hogy egy videót is szerettek volna készíteni, azért, hogy egyre többen láthassák és átérezhessék a Wing Tsun szellemiségét, még ha csak egy dal erejéig is. A földgolyó egyik legjobban kitalált és egyik leghatékonyabb harcművészetét valóban érdemes elsajátítani, mert a mai világban sajnos még a nagyvárosok utcáin sem vagyunk biztonságban, nemhogy vidéken. Így hát a dal is és a videó is elkészült, melynek "werkfilmjét" most megtekinthetitek! A dal egy gyönyörű tokban Máday Norbert és Kőházy Ferenc kézjegyével egy jelképes összegért hamarosan beszerezhető lesz a gyűjtők számára!"

Szóval ennek kapcsán kért fel FankaDeli, hogy készítsem el ezt a bizonyos cd borítót, mely azóta már meg is jelent. Feri arra kért, hogy interneten csak a front oldalt tegyem közzé, a többi maradjon meglepetés. A lemezhez készült egy plakát is, a kézzel fogható lemezről pedig remélhetőleg hamarosan tudok mutatni képet.

A bejegyzés trackback címe:

https://btworks.blog.hu/api/trackback/id/tr21390231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása