nem itt!

2011.01.20. 03:13

Nem itt, hanem máshol. Már egy ideje elérhető a rendes weboldalam BTWORKS.HU címen!

"Ki öl meg kit?"

2010.04.16. 23:07

Hangulatkeltő videó a Merlin színházban előadásra került "Ki öl meg kit?", francia rendezésű kortárs táncelőadáshoz.

Série noire, Série blanche
Série noire: 2 duó, 1 trio. Agresszív, veszélyes mozdulatok. Veszélyes világba tévedtünk, abban
élünk. Erőszak mindenhol. Série blanche: Nyugalom, biztonság, eredendő béke. Végre,
hazaérkeztünk.
Koreográfus: Myriam Naisy
Táncművészek: Balkányi Kitti (Inversedance tagja), Baranyai Balázs Nemes Zsófia, Tonhaizer Tünde,
Zsíros Gábor

 

MOZGÁS!!! kiállítás

2010.04.10. 15:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meghívó: http://www.behance.net/Gallery/MOZGAS/477225

Balla Dóra grafikusművész

2010.03.31. 09:26

A Budapesten található Printa Akadémiában Balla Dóra, grafikusművésszel volt szerencsém interjút készíteni. Szó esett eddigi eddigi munkásságáról, alkotásairól, a Printában megtekinthető kiállításáról és a jövőbeli tervekről.

Megcsalogató

2010.01.29. 13:52

Ízelítő a Szabó Balázs Band - Megcsalogató című albumáról, és a hozzá tartozó -a lemez elkészülését bemutató- filmből. Megjelenés 2010. Február 01.

Koncertszervezés:
Fourty Mainstreet
Tel.:30 / 842 11 69
Email: bence@fourtymain.org

A felvételek Kecskeméten az Origó Stúdióban készültek. Hangmérnök Csernyi Kálmán Bogi. A filmet Birinyi Tamás "BT" készítette.

helloszabobalazsband@gmail.com
www.szabobalazsband.hu
www.myspace.com/szabobalazsband

 

végre eljutottam idáig...

2010.01.19. 00:43

Annak, aki olyan dolgokkal foglalkozik, melyekkel másokat szolgál ki, másoknak csinál valamit, másoknak alkot, talán az egyik legnehezebb feladat, hogy magának készítsen valami olyat, ami teljes mértékben megfelel az ízlésének, stílusának, stb. Mindig alakítana, változtatna valamit az illető, sosem jut a végére a tervezésnek. Nos, a névjegykártya az a dolog, aminek már többször is nekiestem, de nem igazán sikerült megtalálni azt a design-t, ami esetleg megfelelne az elvárásaimnak. Most viszont végre eljutottam odáig, hogy kész... persze ez is csak egy szelet az elképzeléseimből, de most ez a szelet kész. Aztán majd legközelebb egy másik szelet jön...

kitti névjegy

2010.01.19. 00:31

way_of_death

2010.01.13. 17:02

Rendezte: Rákóczi Zoltán "Solej"

pepe névjegy

2010.01.08. 12:00

Gabó videóklip

2009.12.25. 15:39

Még az utolsó nyári meleget idéző napok egyikén utaztunk Gabóval és Pálmai Andrissal Székesfehérvárra, hogy leforgassunk egy videót. A dolog kettős, ugyanis ez a videó a "Kings of Street - One Love" DVD egyik fejezetének készült, majd az ötletelés úgy hozta, hogy egy videóklip sült ki belőle. 

A klipben, ahogy már említettem a K.O.S. csapata szerepel, valamint a budapesti Pillangó Parkos brigád egy része is tiszteletét tette. A srácok tették a dolgukat, egészes estig játszottak a Bregyó kosárpályáján, közben Gabó pedig énekelt. A felvételeket én és Andris készítettük, ez úton is köszönöm neki a segítséget. Vágás és utómunka pedig az én munkám.

A dal a Gabó & the Groovers - 51 kis semmiség című albumán található meg, mely a Dalok.hu oldalról letölthető. Továbbá érdemes megemlíteni, hogy a Borsodi Zenei Fesztivál tehetségkutatójának döntős résztvevője volt zenekarával, és Gabó elnyerte a legjobb énekesnőnek járó különdíjat. A zenékbe belehallgathattok Gabó MySpace oldalán.

Azt gondolom, hogy egy nagyon jó hangulatú nap volt, mégegyszer köszönöm mindenkinek, aki ott volt!

Elkészült a hazai streetball csapat, azaz a Kings Of Street első DVD-jének előzetese. A felvételek többsége a srácok archivjából származnak, a többi pedig saját felvétel. A vágással és az utómunkával pedig szintén én ügyködtem. A teljes dvd a terveim szerint 2010 január, február környékén fog megjelenni.

Levelem az RTL Klub-hoz...

Üdvözlöm!

Szeretnék feltenni pár kérdést a webcsillag nevezetű pályázatukkal kapcsolatban.

Először is annyit, hogy már több éve foglalkozom videók készítésével, és természetesen figyelem a pályázati lehetőségeket. Amikor meghallottam az RTL klub kiírását, azonnal megkerestem az interneten a részletes információkat és kíváncsi voltam, hogy mi a pályázat menete illetve milyen alapon megy az elbírálás.

Első kérdés:
Sebestyén Balázs a Vadon János szakmailag hozzáértő emberek? Tehát jártasak a videók készítésében? Nem tudom, ezért kérdem.

Második kérdés:
Van olyan szakértelmük a videózás, videókészítés területén, hogy egy ekkora videópályázaton reális döntést tudnak hozni, kizárólag szakmai alátámasztással?

Harmadik kérdés:
A kiírásban szerintem logikátlan dolgok vannak. Jani és Balázs véleménye (amiről ugye nem is tudjuk, hogy szakmailag megalapozott-e) fontos, de mégis a szavazók döntenek. Akkor mi értelme van a zsűrinek? Vagy ők csak asszisztálnak?

Mert nekem ami a legelkeserítőbb (és ez nem csak Önöknél fordul elő), hogy egy művészetre és kreativitásra alapuló versenyt az dönt el, hogy kinek van több ismerőse, ki linkeli be többször a videóját a fórumokra és az ismerősöknek, hogy "szavazz az enyémre". Nagyon szomorú, hogy ez így fog eldőlni. Nézzék meg, hogy milyen videók vannak az első helyeken. Nem akarok senkit se leszólni, de akinek van egy kis esztétikai érzéke az láthatja, hogy nem a szakmai tudás dönti majd el, hogy kié lesz a főnyeremény. És a művészetekkel foglalkozó emberek számára ez a legfájóbb!
És akkor majd Önök felmernek vállalni egy olyan videót, ami nem a magas színvonala miatt fog nyerni, hanem, mert többet linkelték!? Hiszen Önök írták ki, nem a zsűri dönt, hanem a szavazatok. És hát logikus, hogy aki felnéz az oldalra, hogy majd ő szavaz, nem fog több száz videót egyenként végignézni, hogy majd eldönti, hogy melyik a legjobb. Arra szavaz, amelyikre megkérték, hogy szavazzon. És így dől majd el egy videós pályázat! Sajnos...

Én is pályázhattam volna... de nem tettem. Nem azért mondom, mert én lettem volna a legjobb... biztos van sok ügyes srác. Viszont nekem nincs pofám ahhoz, hogy én mondjam meg valakinek, hogy az enyémre szavazzon, és nincs pofám ajánlgatni magam, hogy így nyerjek. Ez számomra nem teljesítmény! Szóval biztos valahol a sor végén kullognék... de, nem a videóm színvonala miatt...

Utolsó kérdések:
Miért nem egy hozzáértő szakmai zsűri bírálja el a munkákat?
Miért nem arra ösztönzik az alkotókat, hogy komoly, igényes munkát készítsenek? Mert így csak annyi az üzenete a pályázatuknak, hogy "Ki szerez több szavazót? Légy Te az!".
Vagy ennyire befolyásoló tényező a pénz?
Ennyire nem fontos a nyertes videó színvonala?

Elkeserítő ez az egész...
Remélem egyszer majd valamikor egy ekkora médium is, mint az Önök csatornája lehetőséget ad, hogy reális képet fessen mondjuk a fiatal videósokról, vagy bármi másról, és ne megint a szavazatok döntsenek... és itt nem emberekről van szó akiket majd megszeret a közönség... itt, akárhogy is nézzük mindegyik beadott munka egy alkotás (akármilyen színvonalról is legyen szó), melyeknél nem így lenne szabad eldönteni, hogy kié a legjobb!

Várom a válaszukat

üdvözlettel
Birinyi Tamás

Debüt Party @ Budapest

2009.12.03. 11:06

A székesfehérvári Kings of Street nevű streetball csapat januárban megjelenő DVD-jéhez készítettem el az első arculati elemet, mely tükrözi a DVD külső-és belső képi világát is.

A Millenáris Teátrumban hatalmas sikerrel lezajlott élőzenés FankaDeli unplugged koncert folytatásaként íme a 2. helyszín plakátja...

parkos videóim...

2009.10.29. 20:39

Íme a két videó, amivel a parkos pályázatra neveztem...

Nagy köszönet még egyszer Rákóczi Zolinak és Bálint Szilárdnak. A zenéért pedig a Punnany Massif felelt.

 

 

Korábban már belinkeltem ide a Design Terminálért szervezett aláírás gyűjtős oldal linkjét. Most viszont már ott tart a dolog, hogy fontos emberek elé került az ügy, így talán végleg eldőlhet az épület sorsa, remélhetőleg a mi javunkra. Ezért fontos, hogy aki valamilyen kreatív területen tevékenykedik, írja alá a virtuális papírt, hogy láthassa a sok okos ember, hogy van miért működnie a Design Terminálnak!!!

KATT IDE!

Köszönöm!

az utolsó Suhancos koncert...

2009.10.26. 01:01

Sajnos eljött ez az időpont is...

Sokan biztos már kivoltak tőlem, hogy mindig a Suhancosról beszéltem... sajnos a legtöbben nem tudták, hogy miért ez a nagy imádat...

Hatalmas köszönet nekik az elmúlt 4 évért. Számomra, és sokak számára is nagyon kellemes és felejthetetlen pillanatokat okoztak. A feloszlás okait most nem taglalnám, de az biztos, hogy ilyen zenei világ nem fog visszaköszönni egyetlen egy zenekartól sem! Továbbá emberileg is olyan élmények értek... el sem lehet mondani... Nem tudom kinek kell, de szeretném nagyon megköszönni, hogy akkor, ott Szombathelyen, a Savaria karneválon összefutottam Szabó Balázzsal... azóta elmondhatom, hogy egy felülmúlhatatlan embert ismertem meg közelebbről, akinek a zenéje csak egy plusz ráadás volt! Nagyon köszönöm, hogy megismerhettelek Titeket... nagyon köszönöm, hogy együtt forgathattam Veletek... nagyon köszönöm, hogy Balázséknál tölthettem pár napot... nagyon köszönöm, hogy együtt voltunk egy szülinapozáson... nagyon köszönöm, hogy Ferinél belehallgathattam a még kikeverés előtti Suhancos dalokba... nagyon köszönöm, hogy együtt sörözhettünk... nagyon köszönöm, hogy ott lehetettem a lemezbemutató előtti utolsó Suhancos próbán... nagyon köszönöm, hogy beleláthattam egy kicsit Feri és Balázs életébe és tényleg őszintén köszönöm, hogy hallgathattam Suhancos zenéket.

(a fotókat Sára Petra készítette)


Amivel kezdődött...

 

Köszönjük!

Szerző: btworks

Szólj hozzá!

Címkék: suhancos

park videópályázat

2009.10.22. 12:19

Park témában hírdettek meg egy videópályázatot, melyre 1perces alkotásokat vártak. 2 videót készítettem, mindkettőnél a főszerepben Rákóczi Zoltán, ismertebb nevén SOLEJ szerepel :) Ezúton is köszönöm neki a segítséget. Tovább a forgatáson jelen volt még Bálint Szilárd, ismertebb nevén Szilárd! :) Természetesen ő is sokat segített, sőt a PM RULEZ videóban fel is tűnik, mint bringás...

Az első videónak van egy kisebb sztorija, a második videó viszont egy elég absztrakt, non-lineáris videó...

A zene mindkét esetben a Punnany Massif nevéhez fűződik.

Hamarosan ide is kiteszem majd a videókat, addig is itt a pályázati adatlapom:

http://www.netpercesek.hu/node/626

Elvileg lehet majd szavazni, szóval ha valakinek kedve és ideje regisztrálni, az majd szavazhat a számára legjobb videóra.

Gabó klipforgatás

2009.10.19. 11:57

A Kings Of Street nevezetű streetball csapat DVD-jéhez forgattunk egy videót, mely egyben Jónás Gabriella, ismertebb nevén Gabó videóklipje is lesz. Róla annyit érdemes tudni, hogy már régóta tevékenykedik az underground zenei világban. Számtalan hiphop előadó mellett énekelt, utóbbi években pedig saját zenekarát, a Gabó & The Groovers-t egyengeti. Stílusában az R&B, Soul, Neo-soul, Acid-jazz és a Nu-jazz olvad össze. Ízelítőért KATT IDE!

A forgatás Székesfehérváron volt, még az utolsó nyárias melegben. Az operatőri munkában Pálmai András segített, továbbá fotókat is készített a helyszínen. Még egyszer óriási köszönet neki! A K.O.S. csapat tagjai és néhány budapesti játékos nyomta a meccseket egész nap, a hangulat nagyon jó volt, mindenki jól érezte magát, remélhetőleg a végeredmény is legalább ennyire jó lesz.

ponthu

2009.09.24. 23:34

Annyi van, hogy hamarosan majd valamikor napvilágot lát a weboldalam, ahol a munkáim, észrevételeim és a számomra fontos dolgok fognak helyet kapni, természetesen a grafika, design és videó témakörökben... amíg nem készül el a végleges felépítés és design, addig egy HAMAROSAN oldal lett feltéve,de közvetlenül elérhető a Behance-es profilom, ahol a munkák megtalálhatóak... szóval hamarosan...

BTWORKS.HU

F K C

2009.09.18. 10:53

Idézet a SalátaMagazin oldalról:

"Máday Norbert a legnagyobb hazai Wing Tsun szövetség vezetője kérte fel nemrég Fankát, hogy írjon egy dalt a Kung Fu-ról, ha már amúgy  is jár az edzésekre, hiszen így valóban hiteles lehet a szöveg. A dal elkészült és annyira tetszett a szövetség tagjainak, hogy egy videót is szerettek volna készíteni, azért, hogy egyre többen láthassák és átérezhessék a Wing Tsun szellemiségét, még ha csak egy dal erejéig is. A földgolyó egyik legjobban kitalált és egyik leghatékonyabb harcművészetét valóban érdemes elsajátítani, mert a mai világban sajnos még a nagyvárosok utcáin sem vagyunk biztonságban, nemhogy vidéken. Így hát a dal is és a videó is elkészült, melynek "werkfilmjét" most megtekinthetitek! A dal egy gyönyörű tokban Máday Norbert és Kőházy Ferenc kézjegyével egy jelképes összegért hamarosan beszerezhető lesz a gyűjtők számára!"

Szóval ennek kapcsán kért fel FankaDeli, hogy készítsem el ezt a bizonyos cd borítót, mely azóta már meg is jelent. Feri arra kért, hogy interneten csak a front oldalt tegyem közzé, a többi maradjon meglepetés. A lemezhez készült egy plakát is, a kézzel fogható lemezről pedig remélhetőleg hamarosan tudok mutatni képet.

splash

2009.08.17. 13:04

contrast

2009.08.15. 20:43