LegyenDesignTerminál!

2009.07.28. 12:22

Hazánkban sajnos kevés az olyan hely, ahol a fiatal művészek, és egyáltalán az újabb művészeti ágak bemutatkozási lehetőséget kapnának. A hétköznapi ember és a vezetőség sem igazán tudja ezeket a dolgokat befogadni, értékelni, hiszen a legtöbben le vannak ragadva a rtlklub által közvetített "értékek" szintjén... pedig magas szintet tudunk képviselni más országok mellett, lenne mit megmutatni és fontos, hogy erre lehetőséget kapjanak a fiatal művészek.

A Design Terminál egy olyan hely lenne, ahol ezek a dolgok össze lennének fogva, teret adna a bemutatkozáshoz (kiállítások, bemutatók, stb.), továbbá művészetekkel kapcsolatos cégek számára is működési lehetőséget biztosítana. Budapesten, az Erzsébet téri buszpályaudvar épülete kihasználatlanul áll, és a tervek alapján a Design Terminál számára megfelelő helyszín lenne. A hivatalos részét tekintve még nincs döntés a dologgal kapcsolatban, ezért készítettek egy weboldalt, ahol támogatni lehet a kezdeményezést, aminek köszönhetően talán a "fejesek" a lehető legjobb döntést hozzák!

http://www.legyendesignterminal.eu

A bejegyzés trackback címe:

https://btworks.blog.hu/api/trackback/id/tr541273381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása