Gabó klipforgatás

2009.10.19. 11:57

A Kings Of Street nevezetű streetball csapat DVD-jéhez forgattunk egy videót, mely egyben Jónás Gabriella, ismertebb nevén Gabó videóklipje is lesz. Róla annyit érdemes tudni, hogy már régóta tevékenykedik az underground zenei világban. Számtalan hiphop előadó mellett énekelt, utóbbi években pedig saját zenekarát, a Gabó & The Groovers-t egyengeti. Stílusában az R&B, Soul, Neo-soul, Acid-jazz és a Nu-jazz olvad össze. Ízelítőért KATT IDE!

A forgatás Székesfehérváron volt, még az utolsó nyárias melegben. Az operatőri munkában Pálmai András segített, továbbá fotókat is készített a helyszínen. Még egyszer óriási köszönet neki! A K.O.S. csapat tagjai és néhány budapesti játékos nyomta a meccseket egész nap, a hangulat nagyon jó volt, mindenki jól érezte magát, remélhetőleg a végeredmény is legalább ennyire jó lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://btworks.blog.hu/api/trackback/id/tr601460077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása