Gabó videóklip

2009.12.25. 15:39

Még az utolsó nyári meleget idéző napok egyikén utaztunk Gabóval és Pálmai Andrissal Székesfehérvárra, hogy leforgassunk egy videót. A dolog kettős, ugyanis ez a videó a "Kings of Street - One Love" DVD egyik fejezetének készült, majd az ötletelés úgy hozta, hogy egy videóklip sült ki belőle. 

A klipben, ahogy már említettem a K.O.S. csapata szerepel, valamint a budapesti Pillangó Parkos brigád egy része is tiszteletét tette. A srácok tették a dolgukat, egészes estig játszottak a Bregyó kosárpályáján, közben Gabó pedig énekelt. A felvételeket én és Andris készítettük, ez úton is köszönöm neki a segítséget. Vágás és utómunka pedig az én munkám.

A dal a Gabó & the Groovers - 51 kis semmiség című albumán található meg, mely a Dalok.hu oldalról letölthető. Továbbá érdemes megemlíteni, hogy a Borsodi Zenei Fesztivál tehetségkutatójának döntős résztvevője volt zenekarával, és Gabó elnyerte a legjobb énekesnőnek járó különdíjat. A zenékbe belehallgathattok Gabó MySpace oldalán.

Azt gondolom, hogy egy nagyon jó hangulatú nap volt, mégegyszer köszönöm mindenkinek, aki ott volt!

A bejegyzés trackback címe:

https://btworks.blog.hu/api/trackback/id/tr461622425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása