végre eljutottam idáig...

2010.01.19. 00:43

Annak, aki olyan dolgokkal foglalkozik, melyekkel másokat szolgál ki, másoknak csinál valamit, másoknak alkot, talán az egyik legnehezebb feladat, hogy magának készítsen valami olyat, ami teljes mértékben megfelel az ízlésének, stílusának, stb. Mindig alakítana, változtatna valamit az illető, sosem jut a végére a tervezésnek. Nos, a névjegykártya az a dolog, aminek már többször is nekiestem, de nem igazán sikerült megtalálni azt a design-t, ami esetleg megfelelne az elvárásaimnak. Most viszont végre eljutottam odáig, hogy kész... persze ez is csak egy szelet az elképzeléseimből, de most ez a szelet kész. Aztán majd legközelebb egy másik szelet jön...

A bejegyzés trackback címe:

https://btworks.blog.hu/api/trackback/id/tr891683694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoli321 2010.02.12. 14:34:22

üdv.
Én mint leendő grafikus csak halkan jegyezném meg, hogy nagyon jó grafikailag a névjegyed, de pont a lényegről vonja el a figyelmet, vagyis magáról az információkról.
viszont Kozó Kitti névjegye már sokkal jobban sikerült, ahhoz nem is lehetne mit felhozni negatívumként.

Zolt

btworks 2010.02.12. 15:09:25

@cer-ka: jogos amit mondasz, de nem volt elsődleges célom, hogy a nevem és az infók nagyon kiemelkedjenek. Azt szerettem volna, hogy egységes grafikai elem ként szerepeljenek ezek a feliratok, persze némileg igyekeztem elkülöníteni, mégpedig, hogy kicsit nagyobb teret hagytam nekik. Persze ez lehet szemlélet kérdése is. Szeretem a nagy üres felületeket, és a minimál dolgokat, de amikor csináltam, ilyen hangulatom volt, ezt a stílust szerettem volna használni. Ez is én vagyok, legközelebb pedig majd talán az üres felületek lesznek a dominánsak.

Köszönöm a hozzászólásod! :)
jó munkát
üdv
süti beállítások módosítása